VALTUUTETUT JÄLLEENMYYJÄT 30 PÄIVÄN PALAUTUSPOLITIIKKALLA
AVAINTYÖN OPISKELIJAN SENIOR NUOR ALENNUKSET
ILMAINEN TOIMITUS Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja MAAILMANLAAJUINEN TOIMITUS SAATAVILLA

Tietosuojakäytäntö

1. Esittely

Tämä tietosuojaseloste selittää yksityiskohtaisesti, minkä tyyppisiä henkilötietoja saatamme kerätä sinusta, kun olet vuorovaikutuksessa kanssamme. Siinä myös selitetään, kuinka säilytämme ja käsittelemme näitä tietoja ja pidämme ne turvassa.

Tiedämme, että täällä on paljon tietoa, mutta haluamme, että saat täydelliset tiedot oikeuksistasi ja siitä, kuinka HS Johnson käyttää tietojasi. Selitämme esimerkiksi asioita, kuten luottotarkistusmenettelymme ja kuinka yhdistämme HSJohnsonin tietoja luodaksemme kuvan sinusta.

Toivomme, että seuraavat osiot vastaavat kaikkiin kysymyksiisi, mutta jos et, ota meihin yhteyttä.

On todennäköistä, että meidän on päivitettävä tämä tietosuojailmoitus ajoittain. Ilmoitamme sinulle merkittävistä muutoksista sähköpostitse, mutta voit palata ja tarkistaa ne milloin haluat.

2. Mikä on HSJohnson

HS Johnson – johon tässä asiakirjassa viitataan nimellä "kumppanuus". Tämä tietosuojailmoitus koskee kansainvälisiä tilauksia, mutta tiettyjä maita varten on lisäehtoja, jotka täydentävät tätä ilmoitusta ja ovat etusijalla kaikkiin ristiriitaisiin säännöksiin nähden.

Yksinkertaisuuden vuoksi tässä ilmoituksessa "me" ja "me" tarkoittavat kumppanuutta ja sen brändejä.

3. Selitetään oikeusperustat, joihin luotamme

Tietosuojalaki sisältää useita eri syitä, joiden vuoksi yritys voi kerätä ja käsitellä henkilötietojasi, mukaan lukien:

suostumus

Tietyissä tilanteissa voimme kerätä ja käsitellä tietojasi suostumuksellasi.

Esimerkiksi kun valitset ruudun vastaanottaaksesi sähköpostiuutiskirjeitä.

Kun keräämme henkilötietojasi, teemme sinulle aina selväksi, mitkä tiedot ovat tarpeen tietyn palvelun yhteydessä.

Sopimusvelvoitteet Tietyissä olosuhteissa tarvitsemme henkilötietojasi sopimusvelvoitteidemme noudattamiseksi.

Jos esimerkiksi tilaat meiltä tuotteen kotiin toimitettavaksi, keräämme osoitetietosi toimitusta varten ja toimitamme ne kuriirillemme.

Lainsäädännön noudattaminen

Jos laki vaatii meitä, saatamme joutua keräämään ja käsittelemään tietojasi.

Voimme esimerkiksi välittää lainvalvontaviranomaisille tietoja henkilöistä, jotka ovat osallistuneet kumppanuuteen vaikuttavaan petokseen tai muuhun rikolliseen toimintaan.

Perusteltu etu

Tietyissä tilanteissa vaadimme tietojasi ajamaan oikeutettuja etujamme tavalla, jota voidaan kohtuudella odottaa osana liiketoimintaamme ja joka ei vaikuta olennaisesti oikeuksiisi, vapauksiisi tai etuisi.

Käytämme esimerkiksi ostohistoriaasi lähettääksemme sinulle tai tarjotaksemme sinulle räätälöityjä tarjouksia.

Lähetämme sinulle myös suoramarkkinointisähköposteja, kun teet ostoksia meiltä etkä halua kieltäytyä käytöstä - tätä kutsutaan usein "pehmeäksi opt-iniksi"

Yhdistelemme myös monien asiakkaiden ostohistoriaa tunnistaaksemme trendejä ja varmistaaksemme, että pystymme pysymään kysynnän tahdissa tai kehittämään uusia tuotteita/palveluita.

Käytämme osoitetietojasi myös lähettääksemme sinulle postitse suoramarkkinointitietoja, joissa kerromme tuotteista ja palveluista, joiden uskomme kiinnostavan sinua.

Suostumuksellasi tai kun teet ostoksia meiltä etkä halua kieltäytyä vastaanottamasta sähköpostejamme ("soft opt ​​in"), käytämme henkilötietojasi, mieltymyksiäsi ja tapahtumiesi tietoja pitääksemme sinut ajan tasalla sähköpostitse, verkossa, tekstiviestillä, puhelimitse ja yhteyskeskuksiemme kautta asiaankuuluvista tuotteista ja palveluista, mukaan lukien räätälöidyt erikoistarjoukset, alennukset, kampanjat, tapahtumat, kilpailut ja niin edelleen. Tämä on voimassa vain Isossa-Britanniassa.

4. Milloin keräämme henkilötietojasi?

  • Kun vierailet verkkosivuillamme ja käytät tiliäsi tuotteiden ja palveluiden ostamiseen tai kumppanuuden kuponkien lunastamiseen puhelimitse, kaupassa tai verkossa.
  • Kun teet ostoksen verkossa ja kirjaudut ulos vieraana (jolloin keräämme vain tapahtumapohjaisia ​​tietoja).
  • Kun luot tilin meille.
  • Kun teet ostoksia verkossa, keräämme tietoja evästeiden ja vastaavien tekniikoiden avulla, joita voit hallita vieraillessasi sivustollamme.
  • Kun ostat tuotteen tai palvelun kaupasta tai puhelimitse, mutta sinulla ei ole (tai et käytä) tiliä.
  • Kun olet yhteydessä meihin sosiaalisessa mediassa.
  • Kun avaat lähettämämme sähköpostin.
  • Kun otat meihin yhteyttä millä tahansa tavalla tiedustelujen, valitusten jne.
  • Kun pyydät henkilöä lähettämään sinulle sähköpostitse tietoa tuotteesta tai palvelusta.
  • Kun osallistut arvontaan tai kilpailuihin.
  • Kun päätät täyttää minkä tahansa kyselyn, lähetämme sinulle.
  • Kun kommentoit tai arvostelet tuotteitamme ja palveluitamme.
  • Kun täytät mitä tahansa lomakkeita. Jos esimerkiksi kaupassa tapahtuu onnettomuus, yhteistyökumppani voi kerätä henkilötietojasi.
  • Kun olet antanut kolmannelle osapuolelle luvan jakaa meille tiedot, joita heillä on sinusta.

5. Millaisia ​​henkilötietoja keräämme?

  • Jos sinulla on verkkotili meillä: nimesi, sukupuolesi, syntymäaikasi, laskutus-/toimitusosoitteesi, tilaukset ja kuitit, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Turvallisuutesi vuoksi säilytämme myös kirjautumissalasanasi salattuna.
  • Tiedot vuorovaikutuksestasi kanssamme yhteyskeskusten kautta, myymälässä tai verkossa.

Keräämme esimerkiksi muistiinpanoja kanssasi käymissämme keskusteluista, yksityiskohtia kaikista tekemistäsi valituksista tai kommenteista, ostoksistasi, katsomistasi tai ostoskoriisi lisätyistä tuotteista, lahjaluettelon ja toivelistan valinnoista, kuponkien lunastuksista, brändeistä, joista olet kiinnostunut , vierailemasi Web-sivut sekä miten ja milloin otat meihin yhteyttä.

  • Kopiot asiakirjoista, jotka toimitat todistamaan ikäsi tai henkilöllisyytesi, jos laki niin vaatii. (mukaan lukien passi ja ajokortti). Tämä sisältää tiedot koko nimestäsi, osoitteestasi, syntymäajastasi ja kasvokuvastasi. Jos toimitat passin, tiedoissa on myös syntymäpaikkasi, sukupuoli ja kansalaisuus.
  • Ostosmieltymystesi tiedot.

Esimerkiksi missä myymälöissämme käyt mieluiten ja missä lunastat lahjakorttisi.

  • Tiedot vierailuistasi verkkosivuillamme ja miltä sivustolta tulit meidän sivuillemme.
  • Verkkoselaimesi evästeiden avulla kerätyt tiedot. Lue lisää evästeiden ja vastaavien tekniikoiden käytöstä.
  • Henkilötiedot, jotka auttavat meitä suosittelemaan kiinnostavia kohteita.

Voit esimerkiksi kertoa meille kokosi, jonka avulla ohjaamme ehdottamiamme tuotteita. Tai voit jakaa tietoja ihotyypistäsi, jonka avulla voimme suositella sopivia merkkejä ja tuotteita.

Pyydämme ja käytämme kerättyjä henkilötietojasi vain kiinnostavien tuotteiden suosittelemiseen ja ostokokemuksesi räätälöimiseen kanssamme. Tietenkin on aina sinun valintasi, jaatko tällaiset tiedot kanssamme.

  • Maksukortin tiedot.
  • Kommenttisi ja tuotearviosi.
  • Parhaan mahdollisen verkkokokemuksen tarjoamiseksi keräämme teknisiä tietoja Internet-yhteydestäsi ja selaimestasi sekä maasta ja puhelinnumerosta, jossa tietokoneesi sijaitsee, vierailusi aikana katsotuista verkkosivuista, mainoksista, joita klikkasit, ja mahdollisista hakutermeistä. astuit sisään. Lisätietoja tästä.
  • Sosiaalisen median käyttäjätunnuksesi, jos olet vuorovaikutuksessa kanssamme näiden kanavien kautta, jotta voimme vastata kommentteihisi, kysymyksiisi tai palautteeseesi.

6. Miten ja miksi käytämme henkilötietojasi?

Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Yksi tapa saavuttaa se on saada mahdollisimman kattava kuva siitä, kuka olet yhdistämällä tietoja, jotka meillä on sinusta.

Käytämme tätä tarjotaksemme sinulle tarjouksia, tuotteita ja palveluita, jotka todennäköisesti kiinnostavat sinua. Kanta-asiakasjärjestelmän jäsenten tapauksessa tarjoamme sinulle myös asiaankuuluvia palkintoja.

Tietosuojalaki sallii tämän osana oikeutettua etuamme ymmärtää asiakkaitamme ja tarjota korkeimman tason palveluja.

Tietenkin, jos haluat muuttaa tapaa, jolla käytämme tietojasi, löydät lisätietoja kohdasta Mitkä ovat oikeuteni? osio alla.

Muista, että jos päätät olla jakamatta henkilötietojasi kanssamme tai evätä tietyt yhteydenottooikeudet, emme ehkä pysty tarjoamaan kaikkia pyytämiäsi palveluita.

Näin käytämme henkilötietojasi ja miksi:

  • Käsitelläksemme tilauksiasi, jotka teet käyttämällä verkkosivustojamme, myymälässämme olevia sovelluksia. Jos emme kerää henkilötietojasi kassalla, emme voi käsitellä tilaustasi emmekä noudattaa lakisääteisiä velvoitteitamme.

Tietosi saatetaan esimerkiksi joutua välittämään kolmannelle osapuolelle tilaamasi tuotteen tai palvelun toimittamiseksi tai toimittamiseksi, ja voimme säilyttää tietosi kohtuullisen ajan sen jälkeen täyttääksemme sopimusvelvoitteet, kuten palautukset, takuut ja pian.

  • Vastataksesi kyselyihisi, hyvityspyyntöihisi ja valituksiin. Lähettämiesi tietojen käsittely antaa meille mahdollisuuden vastata. Saatamme myös pitää kirjaa näistä tiedottaaksemme tulevasta yhteydenpidosta kanssamme ja osoittaaksemme, kuinka kommunikoimme kanssasi koko ajan. Teemme tämän sopimusvelvoitteidemme perusteella sinua kohtaan, lakisääteisten velvoitteidemme ja oikeutettujen etujemme perusteella tarjota sinulle parasta palvelua ja ymmärtää, kuinka voimme parantaa palveluamme kokemuksesi perusteella.
  • Lähettääksemme sinulle sähköposti-ilmoituksia, kun laitat tuotteen ostoskoriin ja keskeytät selaamisen ennen kassan suorittamista. Teemme tämän oikeutetun etumme perusteella.
  • Suojellaksemme liiketoimintaamme ja tiliäsi petoksilta ja muilta laittomuuksilta. Tämä sisältää henkilötietojesi käytön tilisi ylläpitämiseen, päivittämiseen ja suojaamiseen. Valvomme myös selaustoimintaasi kanssamme tunnistaaksemme ja ratkaistaksemme nopeasti mahdolliset ongelmat ja suojellaksemme verkkosivustojemme eheyttä. Teemme kaiken tämän osana oikeutettua etuamme.

Esimerkiksi tarkistamalla salasanasi kirjautumisen yhteydessä ja käyttämällä automaattista IP-osoitteiden valvontaa mahdollisten vilpillisten kirjautumisten tunnistamiseksi odottamattomista paikoista.

  • Maksujen käsittelyyn ja vilpillisten tapahtumien estämiseen. Teemme tämän oikeutettujen liikeetujemme perusteella. Tämä auttaa myös suojaamaan asiakkaitamme petoksilta.
  • Jos havaitsemme rikollista toimintaa tai väitettyä rikollista toimintaa, petosten seurantaa ja epäilyttävää tapahtumaseurantaa, käsittelemme näitä tietoja laittomien toimien ehkäisemiseksi tai havaitsemiseksi. Tavoitteemme on suojella ihmisiä, joiden kanssa olemme tekemisissä, rikollisilta toimilta.
  • Suostumuksesi perusteella tai aina kun ostat meiltä etkä valitse päivitysidemme vastaanottamista, käytämme henkilötietojasi, mieltymyksiäsi ja tapahtumiesi tietoja pitääksemme sinut ajan tasalla sähköpostitse, verkossa, tekstiviestillä, puhelimitse ja yhteyskeskuksiemme kautta. asiaankuuluvista tuotteista ja palveluista, mukaan lukien räätälöidyt erikoistarjoukset, alennukset, tarjoukset, tapahtumat, kilpailut ja niin edelleen. Tämä koskee vain Iso-Britanniaa.
  • Voit tietysti milloin tahansa kieltäytyä kuulemasta meistä millä tahansa näistä kanavista.
  • Lähettääksemme sinulle asiaankuuluvia, henkilökohtaisia ​​viestejä postitse liittyen päivityksiin, tarjouksiin, palveluihin ja tuotteisiin. Teemme tämän oikeutetun liiketoimintaetumme perusteella.
  • Voit milloin tahansa kieltäytyä kuulemasta meiltä postitse.

  • Lähettääksemme sinulle lain edellyttämiä tai tarpeellisia yhteydenottoja, jotta voimme ilmoittaa sinulle tarjoamiemme palvelujen muutoksista. Esimerkiksi tämän tietosuojailmoituksen päivitykset, tuotteiden takaisinvetoilmoitukset ja lain edellyttämät tilauksiasi koskevat tiedot. Nämä palveluviestit eivät sisällä mainossisältöä eivätkä vaadi ennakkosuostumusta, kun ne lähetetään sähköpostitse tai tekstiviestinä. Jos emme käytä henkilötietojasi näihin tarkoituksiin, emme pystyisi noudattamaan lakisääteisiä velvoitteitamme.

  • Näytämme sinulle mielenkiintoisinta sisältöä verkkosivustoillamme tai sovelluksissamme, käytämme tietoja, joita meillä on suosikkibrändeistäsi tai -tuotteistasi ja niin edelleen. Teemme niin suostumuksesi vastaanottaa sovellusilmoituksia ja/tai verkkosivustomme sijoittaa evästeitä tai vastaavaa tekniikkaa laitteellesi.

Saatamme esimerkiksi näyttää luettelon tuotteista, joita olet äskettäin katsonut, tai tarjota sinulle suosituksia ostohistoriasi ja muiden kanssamme jakamiesi tietojen perusteella.

  • Hallinnoimaan palkintojamme tai kilpailujamme, joihin osallistut osallistumisen yhteydessä antamasi suostumuksen perusteella.
  • Kehittää, testata ja parantaa sinulle tarjoamiamme järjestelmiä, palveluita ja tuotteita. Teemme tämän oikeutettujen liikeetujemme perusteella.

Tallennamme esimerkiksi selaimesi istuntotunnuksen, jotta voimme ymmärtää paremmin, kun jätät meille online-palautteen mahdollisista ongelmistasi.

  • Noudattaaksemme sopimus- tai lakivelvollisuuttamme jakaa tietoja lainvalvontaviranomaisten kanssa.

Esimerkiksi kun annetaan oikeuden määräys tietojen jakamisesta lainvalvontaviranomaisten tai tuomioistuimen kanssa

  • Lähettääksemme sinulle kysely- ja palautepyyntöjä palveluidemme parantamiseksi. Nämä viestit eivät sisällä mainossisältöä eivätkä vaadi ennakkosuostumusta, kun ne lähetetään sähköpostitse tai tekstiviestinä. Meillä on oikeutettu etu tehdä niin, koska tämä auttaa tekemään tuotteistamme tai palveluistamme sinulle merkityksellisempiä.
  • Luodaksemme rikkaan kuvan siitä, kuka olet ja mistä pidät, ja antaaksemme tietoa liiketoimintapäätöksistämme, yhdistämme kumppanuudesta, kolmansilta osapuolilta kerätyt tiedot ja tiedot julkisesti saatavilla olevista luetteloista, kuten olemme kuvanneet kohdassa Mitä Keräämmekö jonkinlaisia ​​henkilötietoja?' Teemme tämän oikeutetun liiketoimintaetumme perusteella.

Esimerkiksi yhdistämällä nämä tiedot, tämä auttaa meitä mukauttamaan kokemustasi ja päättämään, mitä inspiraatiota tai sisältöä jaamme kanssasi. Käytämme myös asiakkaiden ostohistorian anonymisoituja tietoja tunnistaaksemme trendejä maan eri alueilla. Tämä voi sitten ohjata sitä, mitä tuotteita näyttelemme tietyissä myymälöissä.

  • Auta tiedottamaan liiketoiminnallisista päätöksistä, esimerkiksi siitä, minkä kolmannen osapuolen verkkosivustojen kanssa teemme yhteistyötä varmistaaksemme, että mainontamme tavoittaa asiakkaamme

HS Johnsonissa tallennamme vuorovaikutustasi kanssamme esimerkiksi tarkastelemalla kuinka usein saatat tehdä ostoksia meillä tai kuinka paljon kulutat. Teemme tämän luodaksemme profiilin siitä, kuinka olet vuorovaikutuksessa kumppanuuden kanssa, ja tämä puolestaan ​​voi vaikuttaa siihen, miten sitoudumme sinuun. Jos esimerkiksi teet ostoksia meillä säännöllisesti, tämä voi vaikuttaa siihen, mitä tarjouksia ja palkintoja saatat saada meiltä. Luotamme oikeutettuun etuumme toteuttaaksemme tämän toiminnan.

Teemme tämän varmistaaksemme, että meillä on selkeä käsitys siitä, mistä pidät, ja varmistaaksemme, että sinut palkitaan asianmukaisesti, jotta suoramarkkinointi tai nettisivujemme selaaminen räätälöidään mieltymystesi mukaan. Tämä mahdollistaa myös kuittien tallentamisen verkkotilisi keittiön laatikkoon, jos sinulla sellainen on, vaikka ostaisit myymälässämme. Voimme myös käyttää kulujen yhdistämisen kautta keräämiämme tietoja liiketoimintapäätösten tekemiseen. Tämä tehdään joko anonymisoimalla kulutussi ja analysoimalla se osana "kulututrendiä", tilastollista näkymää tai työskentelemällä kolmansien osapuolien toimittajiemme, kuten Googlen, kanssa.

Kun ostat meiltä tuotteen, jonka kyseisen tuotteen valmistaja tai toimittaja toimittaa, välitämme yhteystietosi, jotta he voivat toimittaa ostamasi tuotteesi. Sama koskee ostamasi tuotteen valmistajan tai toimittajan antamia takuita. Esimerkiksi, jos ostat meiltä pesukoneen, välitämme tietosi pesukoneen toimittajalle, jotta voimme varmistaa tavaran toimituksen ja täyttää mahdolliset toimittajan tuotteen takuut. Teemme tämän varmistaaksemme, että täytämme sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan.

Jos valmistajat tai toimittajat haluavat luovuttaa tietojasi muille kolmansille osapuolille tai käyttää niitä muihin tarkoituksiin, heidän on annettava sinulle riittävät tiedot siitä, kenelle he jakavat henkilötietojasi ja mihin tarkoituksiin ne aikovat käyttää niitä. joissakin tapauksissa heidän on ehkä pyydettävä suostumuksesi siihen. Jos he eivät toimita sinulle näitä tietoja tai kerää suostumustasi ja olet huolissasi siitä, että he ovat saaneet jakaa henkilötietojasi jonkun muun kanssa, sinulla on oikeus ottaa heihin suoraan yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

7. Tietojesi yhdistäminen henkilökohtaista suoramarkkinointia varten

Haluamme tarjota sinulle tarjouksia ja kampanjoita, jotka vastaavat eniten kiinnostuksen kohteitasi tiettyinä aikoina. Auttaaksemme meitä muodostamaan paremman yleiskäsityksen sinusta asiakkaana yhdistämme kumppanuuden aikana kerätyt henkilötietosi yllä kuvatulla tavalla, esimerkiksi ostohistoriasi kanssamme. Tätä tarkoitusta varten yhdistämme myös suoraan sinulta keräämämme tiedot tietoihin, jotka saamme kolmansilta osapuolilta, joille olet antanut suostumuksesi tietojen luovuttamiseen meille.

8. Kuinka suojaamme henkilötietojasi

Tiedämme, kuinka paljon tietoturvallisuus on tärkeää kaikille asiakkaillemme. Tätä silmällä pitäen käsittelemme tietojasi erittäin huolellisesti ja ryhdymme kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin niiden suojaamiseksi.

Turvaamme pääsyn verkkosivustojemme ja sovelluksiemme kaikille tapahtuma-alueille https-teknologian avulla.

Pääsy henkilötietoihisi on suojattu salasanalla, ja arkaluontoiset tiedot, kuten maksukorttitiedot) on suojattu ja tokenoitu, jotta ne ovat suojattuja.

Tarkkailemme järjestelmäämme säännöllisesti mahdollisten haavoittuvuuksien ja hyökkäysten varalta, ja teemme tunkeutumistestauksia löytääksemme tapoja vahvistaa turvallisuutta entisestään.

9. Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Aina kun keräämme tai käsittelemme henkilötietojasi, säilytämme niitä vain niin kauan kuin on tarpeen sen tarkoituksen kannalta, jota varten ne on kerätty.

Säilytysajan päätyttyä tietosi joko poistetaan kokonaan tai anonymisoidaan esimerkiksi yhdistämällä muiden tietojen kanssa, jotta niitä voidaan käyttää tunnistamattomalla tavalla tilastolliseen analyysiin ja liiketoiminnan suunnitteluun.

Joitakin esimerkkejä asiakastietojen säilytysajoista:

Tilaukset

Kun teet tilauksen, säilytämme meille antamiasi henkilötietoja viiden vuoden ajan, jotta voimme noudattaa lakisääteisiä ja sopimusvelvoitteitamme. Tiettyjen tuotteiden, kuten sähkö- ja lastentarvikkeiden, osalta säilytämme tiedot 10 vuotta.

Takuut Jos tilauksesi sisälsi takuun, siihen liittyviä henkilötietoja säilytetään takuuajan loppuun asti.

10. Kenen kanssa jaamme henkilötietojasi?

Joskus jaamme henkilötietojasi luotettujen kolmansien osapuolten kanssa.

Esimerkiksi toimituskuriirit, petosten hallintaan, valitusten käsittelyyn, auttamaan meitä räätälöimään tarjouksiamme ja niin edelleen.

Tässä on käytäntö, jota sovellamme näihin organisaatioihin pitääksemme tietosi turvassa ja suojellaksemme yksityisyyttäsi:

  • Annamme vain ne tiedot, joita he tarvitsevat tiettyjen palveluidensa suorittamiseen.
  • He voivat käyttää tietojasi vain niihin tarkoituksiin, jotka määrittelemme heidän kanssa tekemässämme sopimuksessa.
  • Teemme tiivistä yhteistyötä heidän kanssaan varmistaaksemme, että yksityisyyttäsi kunnioitetaan ja suojataan kaikkina aikoina.
  • Jos lopetamme heidän palveluidensa käytön, kaikki heidän hallussaan olevat tietosi joko poistetaan tai tehdään anonyymeiksi.

Esimerkkejä kolmansista osapuolista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ovat:

  • IT-yritykset, jotka tukevat verkkosivustoamme ja muita liiketoimintajärjestelmiämme.
  • Operatiiviset yritykset, kuten toimitus kuriirit.
  • Suoramarkkinointiyritykset, jotka auttavat meitä hallitsemaan sähköistä viestintäämme kanssasi.
  • Google/Facebook näyttää sinulle tuotteita, jotka saattavat kiinnostaa sinua, kun selaat Internetiä. Tämä perustuu joko markkinointisuostumukseesi tai siihen, että hyväksyt evästeiden käytön verkkosivuillamme. Katso lisätietoja evästeilmoituksestamme.
  • Data Inssight -yritykset varmistavat tietosi ajantasaisuuden ja tarkkuuden.

Tietojesi jakaminen kolmansille osapuolille heidän omia tarkoituksiaan varten:

Teemme tämän vain erittäin erityisissä olosuhteissa, esimerkiksi:

  • Henkilötietojesi luovutushetkellä antamallasi suostumuksella voimme luovuttaa tiedot kolmannelle osapuolelle heidän suoramarkkinointitarkoituksiinsa.

Esimerkiksi, jos osallistut lomakilpailuun ja valitset ruudun ja suostut siihen, että matkatoimisto voi lähettää sinulle suoraan myynninedistämistiedot. Tai jos järjestämme yhteisen tapahtuman ravintolan kanssa ja suostut vastaanottamaan heiltä suoria viestejä.

  • Petosten hallintaa varten saatamme jakaa tietoja petoksesta tai mahdollisesti vilpillisestä toiminnasta tiloissamme tai järjestelmissämme. Tämä voi sisältää henkilötietojen jakamisen lainvalvontaelimille.
  • Saatamme myös joutua luovuttamaan henkilötietosi poliisille tai muulle valvonta-, sääntely- tai hallituksen elimelle kotimaassasi tai muualla, jos pätevä pyyntö tehdä niin. Nämä pyynnöt arvioidaan tapauskohtaisesti ja otetaan huomioon asiakkaidemme yksityisyys.
  • Voimme aika ajoin laajentaa, supistaa tai myydä kumppanuutta, mikä voi tarkoittaa divisioonien tai koko liiketoiminnan siirtoa uusille omistajille. Jos näin tapahtuu, henkilötietosi siirretään tarvittaessa uudelle omistajalle tai valvovalle osapuolelle tämän tietosuojailmoituksen ehtojen mukaisesti.
  • Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä tietosuojavastaavaamme.

Henkilökohtaistaaksemme matkaasi kumppanuussivustojen kautta käytämme tällä hetkellä seuraavia yrityksiä, jotka käsittelevät henkilötietojasi osana kanssamme tehtyjä sopimuksia:

  • Google
  • Instagram
  • Facebook
  • Visualsoft
  • Klarna
  • Brainrtree
  • Webgainit
  • Tradetracker

11. Missä henkilötietojasi voidaan käsitellä

Joskus meidän on jaettava henkilötietosi kolmansien osapuolten ja toimittajien kanssa Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella, kuten Australiassa tai Yhdysvalloissa.

Kansainväliset tilaukset

Jos asut Ison-Britannian ulkopuolella ja teet tilauksen meiltä, ​​siirrämme sinulta keräämämme henkilötiedot Yhdistyneen kuningaskunnan kumppanuuteen.

Tietojesi suojaaminen ETA:n ulkopuolella

ETA-alueeseen kuuluvat kaikki EU-maat sekä Islanti, Liechtenstein ja Norja. Saatamme siirtää sinulta keräämiämme henkilötietoja kolmansille osapuolille tietojenkäsittelijöille ETA:n ulkopuolella.

Tämä saattaa olla tarpeen esimerkiksi tilauksesi täyttämiseksi, maksutietojesi käsittelemiseksi tai tukipalvelujen tarjoamiseksi.

Jos teemme näin, meillä on käytössämme menettelyt varmistaaksemme, että tietosi saavat saman suojan kuin jos niitä käsiteltäisiin ETA:n sisällä. Esimerkiksi sopimuksemme kolmansien osapuolten kanssa määrittelevät standardit, joita heidän on aina noudatettava. Jos haluat lisätietoja näistä sopimuksista, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme.

Henkilötietojesi siirrossa noudatetaan soveltuvia lakeja, ja käsittelemme tietoja tämän tietosuojailmoituksen ohjaavien periaatteiden mukaisesti.

12. Mitkä ovat oikeutesi henkilötietoihisi?

Sinulla on oikeus pyytää:

  • Pääsy hallussamme oleviin henkilötietoihin useimmissa tapauksissa maksuton.
  • Henkilötietojesi korjaaminen, jos ne ovat virheellisiä, vanhentuneita tai epätäydellisiä.
  • Sinua koskevien tietojen poistaminen tietyissä olosuhteissa; esimerkiksi kun peruutat suostumuksen tai vastustat sitä, eikä meillä ole oikeutettua ylivoimaista etua tai kun tarkoitus, jota varten tietoja säilytämme, on päättynyt (kuten takuun päättyminen).
  • Yleisessä muodossa oleva tietokonetiedosto (CSV tai vastaava), joka sisältää henkilötiedot, jotka olet aiemmin antanut meille, ja oikeus saada tietosi siirretyksi toiselle taholle, jos se on teknisesti mahdollista.
  • Henkilötietojesi käytön rajoittaminen tietyissä olosuhteissa, yleensä silloin, kun päätämme tekemästäsi vastalauseesta.
  • Että lopetamme henkilötietojesi käsittelyn tietyissä olosuhteissa; esimerkiksi silloin, kun olet peruuttanut suostumuksesi tai vastustat sitä henkilökohtaisiin olosuhteisiin liittyvistä syistä.
  • Että lopetamme henkilötietojesi käytön suoramarkkinointiin (joko tiettyjen kanavien tai kaikkien kanavien kautta).
  • Että lopetamme kaiken suostumukseen perustuvan henkilötietojesi käsittelyn sen jälkeen, kun peruutat suostumuksesi.
  • Kumppanin tarkastelee kaikki päätökset, jotka on tehty yksinomaan tietojesi automaattiseen käsittelyyn (jos kukaan ei ole vielä tarkistanut päätöksen tulosta ja kriteerejä).
  • Voit ottaa meihin yhteyttä ja pyytää näiden oikeuksien käyttämistä milloin tahansa täyttämällä verkkolomakkeen.
  • Jos päätämme olla toteuttamatta pyyntöäsi, selitämme kieltäytymisemme syyt.

Oikeutesi peruuttaa suostumuksesi

Aina kun olet antanut meille suostumuksesi henkilötietojesi käyttöön, sinulla on oikeus muuttaa mieltäsi milloin tahansa ja peruuttaa suostumuksesi.

Missä luotamme oikeutettuihin etuihimme

Tapauksissa, joissa käsittelemme henkilötietojasi oikeutetun etumme perusteella, voit pyytää meitä lopettamaan henkilökohtaisiin tilanteeseesi liittyvistä syistä. Meidän on tällöin tehtävä niin, ellemme usko, että meillä on oikeutettu pakottava syy jatkaa henkilötietojesi käsittelyä, kuten laajennetun takuun hallinnointi.

Suoramarkkinointi

Sinulla on oikeus lopettaa henkilötietojesi käyttö suoramarkkinointitoimintaan kaikissa kanavissa tai valituissa kanavissa. Meidän on aina noudatettava pyyntöäsi.

Tarkastetaan henkilöllisyyttäsi

Tietojesi luottamuksellisuuden suojaamiseksi pyydämme sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen kuin jatkat minkä tahansa tämän tietosuojailmoituksen mukaisen pyynnön käsittelyä.

Jos olet valtuuttanut kolmannen osapuolen lähettämään pyynnön puolestasi, pyydämme häntä todistamaan, että heillä on lupasi toimia.

13. Kuinka voit lopettaa henkilötietojesi käytön suoramarkkinointiin?

Voit lopettaa suoramarkkinointiviestinnän meiltä useilla tavoilla:

  • Napsauta "peru tilaus" -linkkiä kaikissa sinulle lähettämissämme sähköpostiviesteissä. Lopetamme sitten kaikki sähköpostit kyseiseltä jaostolta.
  • Jos sinulla on tili, kirjaudu sisään hsjohnson.com-tilillesi, käy "Oma tili" -alueella ja muuta asetuksiasi.
  • Kirjoita HS Johnsonin kotipaikka HSJohnson, 8 Anson Street, Rugeley, Staffordshire, WS15 2BB

Huomaa, että saatat saada viestejä vielä lyhyen aikaa asetusten muuttamisen jälkeen, kun järjestelmämme ovat täysin päivitettyjä.

14. Yhteydenotto sääntelyviranomaiseen

Jos koet, että tietojasi ei ole käsitelty oikein tai olet tyytymätön vastaukseemme henkilötietojesi käyttöä koskeviin pyyntöihisi, sinulla on oikeus tehdä valitus Tietovaltuutetun toimistolle.

Voit ottaa heihin yhteyttä soittamalla numeroon 0303 123 1113. Tai mene online-osoitteeseen www.ico.org.uk/concerns (avautuu uuteen ikkunaan; huomaa, että emme voi olla vastuussa ulkoisten verkkosivustojen sisällöstä)

Jos asut Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella, sinulla on oikeus tehdä valituksesi asuinmaasi asiaankuuluvalle tietosuojaviranomaiselle. Tarkemmat tiedot löytyvät osiosta 16.

15. Jos asut Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella

Kaikille muille kuin Yhdistyneen kuningaskunnan asiakkaille

Rakuten Advertising voi kerätä henkilökohtaisia ​​tietoja, kun olet vuorovaikutuksessa digitaalisen omaisuutemme kanssa, mukaan lukien IP-osoitteet, digitaaliset tunnisteet, tiedot verkkoselailustasi ja sovellusten käytöstäsi sekä siitä, miten olet vuorovaikutuksessa kiinteistöjemme ja mainoksiemme kanssa useisiin eri tarkoituksiin, kuten tarjousten personointiin tai mainoksia, analytiikkaa siitä, miten käytät verkkosivustoja tai mainoksia, ja muihin kaupallisiin tarkoituksiin. Lisätietoja henkilötietojesi keräämisestä, käytöstä ja myynnistä sekä oikeuksistasi saat alla olevista linkeistä.

Teemme yhteistyötä Rakuten Advertisingin kanssa, joka saattaa kerätä henkilökohtaisia ​​tietoja, kun käytät sivustoamme. Näiden tietojen keräämiseen ja käyttöön sovelletaan täällä olevaa tietosuojakäytäntöä:

Tietosuojakäytäntö

Oikeutesi / Opt Out

Tämä tietosuojailmoitus toimitetaan englanniksi, ranskaksi, espanjaksi, portugaliksi, malaijiksi ja kiinaksi. Jos englanninkielisen ja käännetyn version välillä on ristiriitaa, englanninkielinen versio on ensisijainen. kopiot vieraskielisistä versioista on saatavilla asiakaspalvelutiimiltämme.

Tekemällä tilauksen kumppanuuden kautta, selaamalla verkkosivustoamme, mukaan lukien analytiikkaa ja verkkosivustojen käyttötutkimusta varten ja/tai suostumalla vastaanottamaan suoramarkkinointia sähköistä viestintää tässä tietosuojailmoituksessa ja evästeilmoituksessamme kuvatulla tavalla, hyväksyt nimenomaisesti henkilökohtaisten tietojesi käsittelyn. tietoja meidän tai meidän puolestamme. Tietysti sinulla on edelleen oikeus pyytää meitä olemaan käsittelemättä tietojasi näillä tavoilla, ja jos teet niin, kunnioitamme toiveitasi.

Joskus meidän on siirrettävä henkilötietojasi maiden välillä, jotta voimme toimittaa pyytämäsi tavarat tai palvelut. Tavanomaisessa liiketoiminnassa voimme siirtää henkilötietojasi kolmansille osapuolille, jotka sijaitsevat Isossa-Britanniassa ja asuinmaassasi. Täten hyväksyt nimenomaisesti henkilötietojesi tällaisen käytön, siirtämisen ja luovuttamisen asuinmaasi ulkopuolelle tällaisia ​​tarkoituksia varten.

Pyrimme varmistamaan, että kohtuulliset toimenpiteet toteutetaan varmistaaksemme, että kaikki tällaiset kolmannet osapuolet asuinmaasi ulkopuolella eivät käytä henkilötietojasi muuhun kuin tähän tietosuojailmoituksen mukaisiin tarkoituksiin ja riittävän luottamuksellisuuden suojaamiseksi. ja henkilötietojesi yksityisyyttä.

Varmistamme, että kolmannet osapuolet käsittelevät henkilötietojasi vain oikeutettujen etujensa mukaisesti. Näihin kolmansiin osapuoliin saattaa soveltaa lakeja, jotka poikkeavat asuinmaasi laeista. Emme ryhdy aktiivisesti toimenpiteisiin varmistaaksemme, että henkilötietojesi ulkomaiset vastaanottajat noudattavat maassasi voimassa olevia lakeja.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme, niin vastaamme paikallisten vastausvaatimusten puitteissa. Jos haluat valittaa tämän tietosuojailmoituksen väitetystä rikkomisesta tai lain mukaisista tietosuojavelvoitteistamme, anna meille mahdollisimman paljon valitustasi koskevia tietoja. Suhtaudumme kaikkiin tietosuojavalituksiin vakavasti ja kaikki valitukset arvioidaan, jotta kaikki ongelmat voidaan ratkaista oikea-aikaisesti ja tehokkaasti.

Australia

Tässä tietosuojaselosteessa "henkilötiedoilla" tarkoitetaan mitä tahansa tietoa tai mielipidettä tunnistetusta henkilöstä tai henkilöstä, joka on kohtuudella tunnistettavissa, riippumatta siitä, onko tieto tai mielipide totta vai onko mielipide tallennettu olennaisessa muodossa.

Olemme sitoutuneet pitämään henkilötietosi turvassa ja käytämme kaikkia kohtuullisia varotoimia suojellaksemme niitä katoamiselta, väärinkäytöltä tai luvattomalta käytöltä tai muuttamiselta. Kuitenkin, paitsi siltä osin kuin vastuuta ei voida sulkea pois lain toiminnasta johtuen, suljemme pois kaiken vastuun (mukaan lukien huolimattomuudesta) henkilötietojesi luvattoman käytön, paljastamisen, väärinkäytön tai katoamisen tai vioittumisen seurauksista. Mikään tässä tietosuojailmoituksessa ei rajoita, sulje pois, muokkaa tai yritä rajoittaa, sulkea pois tai muuttaa lakisääteisiä kuluttajan oikeuksia minkä tahansa sovellettavan lain, mukaan lukien vuoden 2010 kilpailu- ja kuluttajalain (Cth) nojalla.

Jos olet Australiassa, voit lähettää valituksen tietosuojavastaavallemme, joka palaa sinuun 30 päivän kuluessa. Jos emme ole palanneet sinuun tai et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen, voit tehdä valituksen Australian Information Commissionerin toimistolle.

Kanada

Jos lähetät meiltä suoramarkkinointiviestinnän lopettamispyynnön, se kestää enintään 10 päivää.

Koska tietojasi voidaan siirtää kolmansille osapuolille sijaintimaasi ulkopuolella, paikallisella poliisilla tai muilla täytäntöönpano-, sääntely- tai hallituksen elimillä voi olla pääsy tietoihin kumppanuuden tietämättä tai ilman. Käsittelemiimme henkilötietoihin voivat päästä käsiksi kumppanuuteen kuuluvat henkilöt tai kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, jotka tarvitsevat pääsyn tässä tietosuojailmoituksessa mainittujen tarkoitusten toteuttamiseen tai muihin sovellettavan lain sallimiin tai edellyttämiin tarkoituksiin. . Keräämiämme henkilötietoja säilytetään ensisijaisesti Isossa-Britanniassa.

Jos sinusta tuntuu, että tietojasi ei ole käsitelty oikein tai olet tyytymätön vastaukseemme henkilötietojesi käyttöä koskeviin pyyntöihisi, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetun toimistolle. Kanadassa tai joissakin Kanadan provinsseissa paikallinen tietosuojavaltuutettu.

Malesia

Tässä tietosuojailmoituksessa käytetyillä termeillä on samat merkitykset, jotka niille on määritelty vuoden 2010 henkilötietojen suojalaissa ("PDPA").

Jos olet Malesiassa, voit lähettää kysymyksiä, kommentteja tai valituksia tietosuojavastaavallemme, joka palaa sinuun 21 päivän kuluessa.

Etelä-Korea

Tietojen siirtoa, jotta yritys voi toimittaa asiakkaan pyytämät tavarat tai palvelut, voidaan katsoa valtuuskunnaksi.

Singapore, Qatar

Tässä tietosuojailmoituksessa käytetyillä termeillä on vuoden 2010 Personal Data Protection Actissa (tunnetaan myös nimellä PDPA) niille antamat merkitykset.

Tekemällä tilauksen meiltä, ​​avaamalla tilin, selaamalla verkkosivustoamme ja/tai suostumalla vastaanottamaan digitaalisia suoramarkkinointiviestejä, hyväksyt, että voimme käsitellä henkilötietojasi tässä tietosuojailmoituksessa ja evästeilmoituksessamme kuvatulla tavalla, mukaan lukien analytiikkaa ja tutkimusta varten. nettisivujen käyttöön.

 

Ylös